HTML

luce del sole

Friss topikok

  • Tökfej: LOL! Senki nem akar TGV-t és senki nem mondja, hogy az utazóközönség perfekt. Azok a dühös emberek... (2007.05.17. 23:23) nonsenso

Linkblog

Archívum

nonsenso

2007.05.14. 19:56 elisabetta

áááá!!! hihetetlenül ostoba és korlátolt emberek léteznek kis hazánkban. bár ezt tudtam eddig is... nincsen új a nap alatt: most épp azért háborognak mert a Máv felemelte a tarifáit, és a színvonal nem emelkedett ezzel együtt... nos: varázsütésre? tegnap emeltek és ma már TGV-k suhannak a vágányokon? kérem, nem így megy ez. nyilván rengeteg rossz/hibás döntést hozott a vezetőség, de ez akkor sem így működik. ha ma felemelik a fizetésem, akkor holnap nem tudom megvenni álmaim házát... az államháztartást vagy bármilyen óriáscég költségvetését le kellene egyszerűsítenie mindenkinek a saját háztartására. hogyan? mindjárt kézelfoghatóbb és érthetőbb lenne. de a többség úgy gondolja, hogy az "Állam" csak úgy osztogatja a pénzt, mint Mikulás a szaloncukrot... khmm...
másrészt meg a kedves utazóközönség is tevékenyen részt vehetne az említett színvonal emelésében: szemetet a hulladékgyűjtőbe, filctollakat a zsebbe (a késeket is, amivel felszaggatják a vadonatúj üléshuzatot, belekarcolják a nevüket az üvegbe), a mosdókat rendeltetészerűen használni. no meg némi udvariasság és tolerancia. tudom, hogy ez strapás és sokkal egyszerűbb különböző fórumokon okoskodni... de talán meg kellene próbálni, abból semmi rossz nem sülhet ki.

rendben, a mai dühöngésnek vége. következzék egy nyugtató kép. szúúúúszáááá! :)

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://elisabetta.blog.hu/api/trackback/id/tr4075836

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: relojes tous amazon 2017.11.07. 09:44:57

Függöny szépségek - Lakberendezési ötletek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökfej · http://antimav.blog.hu 2007.05.17. 23:23:16

LOL! Senki nem akar TGV-t és senki nem mondja, hogy az utazóközönség perfekt. Azok a dühös emberek, akik fel vannak háborodva az áremelések miatt, jól tudják, hogy esetleg MINIMÁLIS javulások lesznek a szolgáltatásban. Főleg azért, mert ilyen szintű áremelésnél már bevételkiesés lesz, nem növekedés. És ezért fejleszteni sem lesz miből. Egyébként is olyan sok mindent kellene LEGALÁBB elfogadható szintre hozni, hogy azt egy 5000%-os áremelés sem oldaná meg.
A vonatok állapotához pedig természetesen hozzájárul az is, hogy az emberek nem vigyáznak rá. De könyörgöm, 40 éves szerelvényekről beszélünk. Ennyi idő alatt öltönyös üzletemberek is egy szemétdombot varázsoltak volna akármilyen vonatkocsiból, ha nem megfelelő a takarítás és a karbantartás. És nem megfelelő.
süti beállítások módosítása